skip to Main Content

Kontorindretning

Hvordan er jeres virksomhedskultur? Er I mange eller få? Er I til bordfodbold eller holder I saloner og gåhjem-events? Er der højt til loftet – eller er det bare støjniveauet der er højt?

RITA Arch tager altid udgangspunkt i den virksomhedskultur vi møder, og skaber løsninger der tilføjer lige netop jer værdi og giver et løft til både virksomhed og medarbejdere.

Kontorindretning skal også afspejle tiden, og vi arbejder med alle de førende producenter indenfor kontormøbler, tekstiler, farver og materialer – og har styr på alle de nyeste tendenser.

Både de store og små funktionelle detaljer tæller med i arbejdspladsindretning og vi lægger også energi i ting man måske nemt overser, som for eksempel akustik, arbejdsflows der med fordel kan ændres, mødelokaler der kan tilføjes en vifte af funktioner, så de ikke står tomme det meste af dagen – for at give et par stikord.

// DESIGNLØSNINGER DER SKABER ÅBNE, LEVENDE OG KREATIVE KONTORLANDSKABER //

Hos RITA Arch kommer vi rundt om det hele, når vi arbejder med kontorindretning, med afsæt i jeres medarbejdere, jeres identitet og den arkitektur I befinder jer i.

Gennemtænkte arbejdspladser skaber trivsel og produktivitet, og vi tilgodeser mange forskellige behov i vores designløsninger. Både arbejdsro, fordybelse – og fællesskab, dialog og genopladning af de mentale batterier. Et godt kontor skal kunne alle de ting – og måske skal det sågar også have en restaurant eller et træningsscenter?

Det tænker vi også ind i helheden.

Trænger jeres kontorlandskab til nye horisonter eller perspektiver? Det kan virke uoverskueligt, men vi gør det håndtérbart ved at inddele opgaven i 6 faser. På den måde sikrer vi os, at vi lægger ressourcerne de rigtige steder i jeres projekt – og I ender med et resultat, der virkelig skaber værdi.

Skal vi kigge på det? Du kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor du også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og du kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til dig.