skip to Main Content

Institutionsindretning

Vi har altid mennesket i centrum i vores løsninger – men i denne type opgaver, er det måske på et mere dybdegående niveau, end hvis vi arbejder med en café eller butik. Her bygger vores analyse mere på intuitive greb og på at imødekomme brugerne med lydhørhed. Den klare ambition er, at skabe omgivelser der taler til følelser og sanser: stimulerer begejstring og livsglæde.

// HJERTERUM, FARVER OG PLADS TIL AT VÆRE SIG SELV – INSTITUTIONER KAN SAGTENS VÆRE RUMMELIGE //

Institutioner er også kontorarbejdspladser, desværre tit med personale der døjer med travlhed og pladsmangel. Deres behov og situation skal på samme måde mødes med forståelse og faglighed. Det ser vi som centralt for det vellykket resultat. På plejehjemmet Søndervang har humor og nostalgi for eksempel ikke været fy-ord, og med dét som udgangspunkt, har vi fået rusket lidt op i den traditionelle ældreforsorgs-stil. På Idrætsskolen for udviklingshæmmede i Grøndal Multi Center har vi taget de sportslige referencer helt alvorligt og skabt et farvestrålende, energisk miljø, der skal give lyst til bevægelse og fællesskab.

Trænger jeres institution, skole, plejehjem eller bosted til noget ny energi? Lad os give et bud på det – og nogengange kan selv enkle midler gøre stor forskel. Vi kigger på mulighederne sammen, og hos RITA Arch har vi har en projektmodel i 6 faser, der sikrer, at der er fuldt overblik og god kommunikation hele vejen igennem.

I kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor I også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og I kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til jer.

Eksempler

Søndervang
Plejehjemmet Søndervang holder til i en nedslidt 5 etagers bygning på Frederiksberg. Personale og beboere trængte til at få frisket deres omgivelser  op – på en nem og økonomisk måde. I samarbejde med Essensen har vi lavet et udtryk med udgangspunkt i gamle genkendelige skrifter, mønstre og farver, brugt på en moderne måde.

Idrætsskolen
I tæt samarbejde med skolens lærere og ledelse, har vi udviklet et indretningskoncept der underbygger dagligdagen for de udviklingshæmmede. Skolens vision er at skabe et fællesskab igennem sport, og sporten er derfor den gennemgående reference i indretningskonceptet.

Flere eksempler
Kunne du godt tænke dig at se flere eksempler på vores indretningsprojekter, kan du besøge vores side om projekter. Her finder du både eksempler på butiksindretning, kontorindretning, indretning af biblioteker og borgerservices, indretning af restauranter og caféer samt indretning af institutioner.

Lad dig inspirere – og lad os endelig vide, hvis din idé skal føres ud i livet. Vi ser frem til at høre om dit projekt og dine planer, og vi glæder os til at skabe en unik løsning til dig.

Back To Top