Skip to content

Institutionsindretning

Vi har altid mennesket i centrum i vores løsninger – men i denne type opgaver, er det måske på et mere dybdegående niveau, end hvis vi arbejder med en café eller butik.

Her bygger vores analyse mere på intuitive greb og på at imødekomme brugerne med lydhørhed. Den klare ambition er, at skabe omgivelser der taler til følelser og sanser: stimulerer begejstring og livsglæde.

// HJERTERUM, FARVER OG PLADS TIL AT VÆRE SIG SELV – INSTITUTIONER KAN SAGTENS VÆRE RUMMELIGE //

Institutioner er også kontorarbejdspladser, desværre tit med personale der døjer med travlhed og pladsmangel. Deres behov og situation skal på samme måde mødes med forståelse og faglighed. Det ser vi som centralt for det vellykket resultat. På plejehjemmet Søndervang har humor og nostalgi for eksempel ikke været fy-ord, og med dét som udgangspunkt, har vi fået rusket lidt op i den traditionelle ældreforsorgs-stil. På Idrætsskolen for udviklingshæmmede i Grøndal Multi Center har vi taget de sportslige referencer helt alvorligt og skabt et farvestrålende, energisk miljø, der skal give lyst til bevægelse og fællesskab.

Trænger jeres institution, skole, plejehjem eller bosted til noget ny energi? Lad os give et bud på det – og nogengange kan selv enkle midler gøre stor forskel. Vi kigger på mulighederne sammen, og hos RITA Arch har vi har en projektmodel i 6 faser, der sikrer, at der er fuldt overblik og god kommunikation hele vejen igennem.

I kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor I også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og I kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til jer.