skip to Main Content

Cafe- og restaurant- indretning

Vi spiser med alle vores sanser – det er vist endda videnskabeligt bevist. Både synet, hørelsen og alle vores taktile apparater er i spil, og vi ved jo allesammen godt, at mad handler om mere end om bare at få den nødvendige næring.

Dejllig mad smager endnu bedre i smukke rammer. Hos RITA Arch er café-indretning og restaurant-indretning spændende discipliner, fordi der er mange aspekter der skal tænkes ind: gæsterne skal have en fin oplevelse og køkken- og serveringspersonalet skal have en god arbejdsplads.

Vi bruger vores ballast som indretningsarkitekter og spaceplannere når vi går til opgaven, og går efter at skabe optimale forhold for alle. Vi kan gå ind i en restaurant- eller café-indretning på mange niveauer: lige fra branding, grafisk design, dekoration, belysning – til møblering, ombygning og naturligvis projektledelse.

// KANTINEN FÅR NYT LIV OG NYE FUNKTIONER SOM HELDAGSÅBEN CAFÉ //

RITA Arch har indrettet både til a la carte nydelse og den hurtige, uformelle frokost. Vi lægger meget vægt på, at skabe det høje niveau af slidstyrke og funktionalitet der er alfa og omega i en holdbar restaurant/café-indretning. Samtidig finder vi frem til den stemning der klæder måltidet allerbedst, ved at arbejde med rumlighed, lys, materialer og farver. Og fordi vi altid bruger vores erfaringer på kryds og tværs, vil de også komme dig til gode, hvis du skal indrette en smuk kantine på din arbejdsplads.

Indretning af café og restaurant handler om rigtig mange ting: visuelle oplevelser, bevægelsesflowet i et lokale, belysning, akustik. Læg dertil ergonomi og sikkerhed for de hurtigløbende ansatte – og det kan virke rigtig komplekst. Men hos RITA Arch har vi indelt vores måde at lave et projekt, i 6 faser. På den måde sikrer vi overblik hos den travle kunde, og at vi lægger ressourcerne de helt rigtige steder.

Måske er du stadig på skitseplanet i et helt råt lokale – eller også har du udfordringer med en café / kantine / restaurant der allerede er i funktion? Vi kan helt sikkert hjælpe dig videre. Du kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor du også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og du kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til dig.

Eksempler

Rosendahl Design Group
Overordnet byder indretningen på et tidløst design med fokus på detaljer og gode materialer. De sociale rum skaber plads til både samling og samvær men også til fordybelse og ro. Vi omdannede den traditionelle kantine til en hyggelig café som nu giver plads til interne og eksterne møder hele dagen.

42RAW – cafékæde
Vi har været med fra starten og udviklet et koncept som efter kundes ønske ligger langt fra det almindelige udtryk som “grønne” restauranter ofte har. Vi har givet rummene karakter med mørkegrå flader og tekster i sort og guld om madkonceptet.

Flere eksempler
Kunne du godt tænke dig at se flere eksempler på vores indretningsprojekter, kan du besøge vores side om projekter. Her finder du både eksempler på butiksindretning, kontorindretning, indretning af biblioteker og borgerservices, indretning af restauranter og caféer samt indretning af institutioner.

Lad dig inspirere – og lad os endelig vide, hvis din idé skal føres ud i livet. Vi ser frem til at høre om dit projekt og dine planer, og vi glæder os til at skabe en unik løsning til dig.

Back To Top