skip to Main Content

Butiksindretning

God butiksindretning skal både give dig lyst til at handle – helst uforstyrret i din beslutningsproces og helt uden pres – og til at blive hængende så længe, at du har mødt alle dens fristelser. Der skal være overblik, albuerum og samtidig rigeligt med plads til at varerne kan tage sig smukt ud.

// EN SMUK, GENNEMTÆNKT BUTIK GIVER OS LYST TIL AT HANDLE, MEN OGSÅ FINE OPLEVELSER //

Det ER virkelig et puslespil – og RITA Arch har skabt flere ambitiøse butiksindretninger, hvor specialinventar og skræddersyede løsninger både har bidraget til gode vilkår for butikspersonalet og spændende shoppingoplevelser for kunderne. Vi skaber også gerne en kreativ og unik butiksindretning til dig – så dit rum og dine varer fremstår indbydende og attraktivt!

Hvad enten dit butikslokale (eller budget) er stort eller småt, kan vi helt sikkert overraske dig med gode løsninger. Vi gør processen overskuelig ved at inddele arbejdsopgaven i 6 faser. På den måde sikrer vi os, at vi lægger ressourcerne det rigtige sted i dit projekt – og du ender med de helt rigtige, smukke rammer om den vare netop du sælger.

Du kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor du også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og du kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til dig.

Eksempler

Butik experimentariet
Det flotte nye Experimentarium fik en butiksindretning som underlægger sig husets overordnede udtryk. Fleksibilitet i reoler og podier var vigtigt for at kunne rumme de mange forskellige produkter som skal sælges i butikken.

Det nye design tager udgangspunkt i lyse farver samt materialer af træ for at skabe en perfekt kontrast til de farverige produkter.

Tivoli butik
Til Tivoli har vi designet en gavebutik i den lille pavillion under ballongyngerne. For at skabe et lyst og nordisk udtryk har vi beklædt væggene med birkefinerplader med harlekinprint, og podierne er ligeledes birkefiner med en fin lys gul på den ene side.

Gulvet er lagt i store harlekintern, som passer perfekt til Tivolis magiske univers. Det skaber en fornemmelse af eventyr og fantasi på den ene side og et enkelt og nordisk udtryk på den anden side.

Flere eksempler
Kunne du godt tænke dig at se flere eksempler på vores indretningsprojekter, kan du besøge vores side om projekter. Her finder du både eksempler på butiksindretning, kontorindretning, indretning af biblioteker og borgerservices, indretning af restauranter og caféer samt indretning af institutioner.

Lad dig inspirere – og lad os endelig vide, hvis din idé skal føres ud i livet. Vi ser frem til at høre om dit projekt og dine planer, og vi glæder os til at skabe en unik løsning til dig.

Back To Top