Skip to content

Butiksindretning

God butiksindretning skal både give dig lyst til at handle – helst uforstyrret i din beslutningsproces og helt uden pres – og til at blive hængende så længe, at du har mødt alle dens fristelser.

Der skal være overblik, albuerum og samtidig rigeligt med plads til at varerne kan tage sig smukt ud.

Det er virkelig et puslespil – og RITA Arch har skabt flere ambitiøse butiksindretninger, hvor specialinventar og skræddersyede løsninger både har bidraget til gode vilkår for butikspersonalet og spændende shoppingoplevelser for kunderne. Vi skaber også gerne en kreativ og unik butiksindretning til dig – så dit rum og dine varer fremstår indbydende og attraktivt!

// EN SMUK, GENNEMTÆNKT BUTIK GIVER OS LYST TIL AT HANDLE, MEN OGSÅ FINE OPLEVELSER //

Hvad enten dit butikslokale (eller budget) er stort eller småt, kan vi helt sikkert overraske dig med gode løsninger. Vi gør processen overskuelig ved at inddele arbejdsopgaven i 6 faser. På den måde sikrer vi os, at vi lægger ressourcerne det rigtige sted i dit projekt – og du ender med de helt rigtige, smukke rammer om den vare netop du sælger.

Du kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor du også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og du kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til dig.