skip to Main Content

Indretning af biblioteker og borgerservices

Skrankepaven er gudskelov så godt som uddød. I dag er moderne service, digitale hjælpemidler og imødekommende wayfinding blevet den standard man stræber efter i denne type offentlige rum.

Hos RITA Arch kan vi løfte hele den komplekse analyse, der giver et reelt overblik over et sted, der har måske tusindvis af daglige brugere, med vidt forskellige behov og ærinder.

// FUNKTIONERNE MØDES OG BERIGER HINANDEN I VORES NYE, OFFENTLIGE FÆLLESRUM //

Vores ambition er, at bidrage stærkt til den ny kultur hvor flere offentlige funktioner flyder sammen. Vi kan bruge den til at skabe steder hvor man faktisk kan lide at være. Hvor man hjælpes intuitivt og ukompliceret på rette vej, ved hjælp af god wayfinding, klare signaler og nogen gange også lidt humoristisk nudging. Her kommer al vores viden om kontorindretning, udstillinger og spise/café-områder i spil, fordi det moderne borgercenter mere og mere bliver et samlingssted med mange funktioner.

Hos RITA Arch er vi blevet rigtig gode til at arbejde med den slags multifunktionelle halv- eller heloffentlige rum. Vi ved, at det kan være svært at se hvor man skal starte, hvis man står for at skulle arbejde med den type fællesarealer. Vi har masser af erfaring, og gør processen overskuelig med vores smarte projektmodel i 6 faser.

Lyder det spændende? I kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor I også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og I kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til jer.