skip to Main Content

Ydelser

RITA hjælper jer gennem alle faser af en indretnings- eller ombygningsopgave. Vi skaber tryghed og overblik undervejs og sørger for at I kommer rettidigt i mål med et funktionelt og æstetisk resultat. Vi tilpasser altid processen i samarbejde med jer, så I får optimalt udbytte i forhold til jeres behov.

Læs mere om vores proces her.

// ÆSTETIK ER EN FUNKTION //

Det er et af vores vigtigste holdepunkter og en rød tråd i vores arbejde. Men hvad betyder det?

Du er jo ikke i tvivl om at din lampe, din arbejdsstol eller den måde bordene står i kantinen er vigtige funktionelle elementer i en indretning. Det kan måles, registreres og bevises, at de har en betydning.

Hos RITA inddrager vi også nogen ting der er lidt sværere at sætte mål og vægt på, når vi skaber den samlede funktionalitet, for vi tror at f.eks. farver, sanseoplevelser og humor spiller lige så meget ind.

Æstetikken ser vi som den samlende følelse i hele projektet, dét der gør, at din virksomheds sjæl kan mærkes helt ned i detaljerne. Og det har i høj grad en funktion!

Gå på opdagelse i sidemenuen og se hvordan vi har skabt forandringer og plads til både fordybelse, fællesskab og oplevelser hos en række forskellige kunder.

Back To Top