skip to Main Content

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

768x768_transp_

RESEARCH

Vi hjælper jer med at præcisere jeres behov og skabe værdi gennem en forståelse af organisationens behov og identitet. Afhængigt af jeres ambitionsniveau vedr. forandring af det fysiske miljø, tilpasser vi en proces hvor vi benytter os af rumanalyse, belægningsmålinger, flowregistrering samt adfærdsobservationer. Da vi mener at en organisations vigtigste ressource er medarbejderne, vurderes deres input meget højt. Bruger inddragelse ved hjælp af interviews, workshops og spørgeundersøgelser er vigtige værktøjer i vores RESEARCH arbejde.  Gennem denne RESEARCH skaber vi et fagligt vidensgrundlag for den videre design proces.

INDRETNING

Hos RITA er vi specialister i at skabe indretning, der understøtter jeres mål og skaber medarbejdertilfredshed. Vi ved at velgennemtænkt INDRETNING påvirker trivsel og produktivitet i positiv retning. Vi tror på at indretningen skal afspejle virksomhedens sjæl, mål og DNA og bruger alle vores faglige greb for at nå det ultimative resultat. Space planning, møbleringsforslag og farvesætning, selvfølgelig – men også detaljerede løsninger inden for wayfinding, møbeldesign og grafik. RITA skaber komplette løsninger med mennesket i centrum.

TRANSFORMATION

Organisatonsforandringer og implementering af nye arbejdsformer, stiller krav til arbejdsmiljøet. Det kan dreje sig om omrokeringer og ombygning i eksisterende rammer eller flytning til et nyt sted. Vi ved at en vellykket TRANSFORMATION af de fysiske rammer er en værdsikabende proces. Her påtager RITA sig ansvaret og styringen. Gennem inddragelse og dialog med de relevante brugere, guider vi jer i at se muligheder og finde brugbare løsninger. Vi skaber tryghed og overskuelighed i den kompleksitet, der knytter sig til byggeprojekter og forandringsprocesser.

ARKITEKTUR

Arkitektur er vores akademiske, kreative og praktiske udgangspunkt. RITA udnytter hvert steds unikke arkitektoniske kvaliteter. Helheden i projektet, samspillet mellem rum og menneske og den rumlige forståelse er vigtige parametre, når vi designer løsninger. Materialer og formsprog vælges ud fra en ambition om at skabe funktionelle, smukke og inspirerende rum, der danner de bedste rammer for trivsel og produktivitet.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

768x768_transp_
768x768_transp_