skip to Main Content

TV2 TEGLHOLMEN

Redefinering af forrum skabte et nyt, multifunktionelt arbejdsområde hos TV2 News.

Kundens behov

TV2 ønskede at inddrage et næsten ubrugt forrum til TV2 News-studiet, så det kunne bruges lidt mere alsidigt af gæster og ansatte, som både ‘green room’, mødeområde og lounge.

Vores løsning

Forrummet blev hidtil kun brugt til ventende gæster til huset. Vi designede et område som nu fungerer hele døgnet, til uformelle møder, drop-in arbejdspladser, folk der venter på at komme i studiet, morgenmad og redaktionsmøder.

Møblerne skifter udtryk i farver og materialer gennem det aflange rum alt efter funktion.
I samarbejde med Ramsing og Co.

Kunde

TV2 Teglholmen

Hvad

Koncept
Design af specialmøbler
Møbel-, belysnings-, farve- og materialevalg.

ÅRSTAL

2016

Back To Top