Skip to content
Tradeshift San Fransisco

For Tradeshift, som er et internationalt fintech firma, grundlagt i Danmark, har vi skabt et designkoncept til deres kontorer i hele verden.

Kundens behov

Tradeshifts hovedkontor ligger i downtown San Fransisco, centralt ligesom alle andre Tradeshifts kontorer, fordi byens energi er vigtig for deres arbejdsmiljø. De ønskede et designkoncept for alle deres kontorer, indeholdende en space plan-model, som kan implementeres på alle locations. Derudover ønskede de at RITA fungerede som arkitekter på ombygningsprojekterne i de fire første byer (SF, København, Bukareast, Kuala Lumpur), og som entreprenører på produktion af specialinventar.

Vores løsning

Tradeshifts planløsning er bygget på et farvesystem, der tydeligt identificerer social interaktion (grøn), fælles arbejde (blå), individuelt arbejde (sand/hav), opladning/afkobling (rød), og kommunikationsbåse (gul). Paletten er inspireret af fællestræk ved den danske og den californiske kystnatur. Andre vigtige elementer er specialdesignede, multifunktionelle vægmoduler, danskinspireret kantineindretning og en anderledes måde at gribe receptionsområdet an på.

Kunde

Tradeshift, San Fransisco

Hvad

Globalt designkoncept
Spaceplanning
Projektstyring
Specialdesign
Møbler, belysning, materiale- og farvevalg

ÅRSTAL

2019-20

blank
blank
blank
blank
blank