skip to Main Content
RITAarch, Indretning, spaceplanning, kontorindretning, erhvervsindretning, wayfinding, grafik, Timelog, Timelog København

Timelog

Gennemgående indretningskoncept, møbel-, belysnings-, grafik-, wayfinding, farve- og materialevalg.

Timelog bor i Bing og Grøndahls gamle fabrikslokaler på Frederiksberg. Lokalerne er i dag gennemrenoverede og transformerede til kontorarealer, men bygningens identitet og stemning er stadig bevaret og meget synlig i indretningen.

Timelog er specialister i at lave systemer for tidsregistrering, og tid er derfor et helt naturligt et tilbagevendende tema i indretningen. Vi opkaldte derfor blandt andet møderummene forskellige klokkeslet, såsom 2 o’clock, 10 o’clock og så videre.

Indretningskonceptet er designet med udgangspunkt i Timelogs visuelle identitet, med lyse pastelfarver og den kendetegnende grafik, en fin fembladet kirsebærblomst.

I indretningen har vi ved hjælp af de store fotostater og de specialdesignede glasvægge med sorte sprosser, trukket byen og dens pulsende stemning ind i kontorlandskabet for at understrege det liv og den energi der er så kendetegnede for Timelog.

Årstal 2016
Kunde: Timelog København
www.timelog.com

Back To Top