skip to Main Content
Solistværelser i DR Koncerthuset

Solistværelser i DR Koncerthuset

Solisterne der optræder i DRs Koncerthus kan koble af i lyse, nordiske gæstesuiter – omgivet af både klassiske og nye danske møbler, lamper og tekstiler.

Kundens behov

DRs solister får stillet et rum til rådighed, hvor kunstneren kan slappe af i rolige, behagelige omgivelser – disse trængte til en gennemgående opfriskning af inventar og tekstiler. Man skal kunne tage sig en lur, lægge make up, hygge sig og lade op inden optræden. Her skal både rockstjerner og operadivaer føle sig hjemme, samti- dig med at de skal opleve, at de befinder sig i Jean Nouvels smukke, moderne koncerthus, helt ned i farver og detaljer.

Vores løsning

Der er fem solistværelser, og de er hver især indrettet med udgangspunkt i det samme farvekoncept, men vi har varieret temaet, så de fremstår forskellige.
Der er udelukkende brugt danskdesignede møbler, tekstiler og belysning. Interiørets lyse træsorter bliver ac- centueret af en klar og mættet farveskala, og møbler og belysning kan understøtte flere funktioner, hvad enten gæsten trænger til at trække sig tilbage og hvile sig, eller være social og hygge med gæster eller kollegaer.

Kunde

Danmarks Radio

Hvad

Indretningskoncept
Møbel-, belysnings-, farve- og materialevalg

Årstal

2021