skip to Main Content
Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning

Søndervang plejehjem

Plejehjemmet Søndervang holder til i en nedslidt 5 etagers bygning på Frederiksberg. Bygningen skal renoveres om 4 år, men personale og beboere trængte til at få frisket deres omgivelser lidt op – på en nem og økonomisk måde.

I samarbejde med Essensen har vi lavet et koncept og visuelt udtryk med udgangspunkt i nostalgi. Elementerne er genkendelige skrifter, mønstre og farver men brugt på en moderne måde. Til skiltning har vi brugt en meget svungen skrift i kombination med stiliserede korssting. Sammen med de store fotos fra området printet på filt, giver det de mange demente beboere en mulighed for at gendkende noget fra deres liv. Alle vægge er frisket op med hvid maling, enkelte steder med rosa.

I trappeopgangen op til plejeafdelingerne har vi brugt en rosa filt. Den bliver lysere for hver repos – hvad der giver farven en fin wayfinding-funktion – og har påtrykt poesi fra ‘gamle dage’. Endnu en effekt som giver stof til eftertanke og et smil på læben.

Årstal 2014
Kunde: Søndervang plejehjem
Samarbejde: www.essensen.com

Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning
Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning
Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning
Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning
Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning
Søndervang plejehjem, grafik, indretning, wayfinding, spaceplanning
Back To Top