skip to Main Content
RITAarch:Rosendahl indretning

HOLBÆK BIBLIOTEK

På Holbæk bibliotek har vi skabt en moderne og imødekommende indretning, som forholder sig til det fine hus og skaber god sammenhæng mellem etagerne.

Kundens behov

Holbæk Bibliotek skulle omorganisere deres samling og have skabt plads til flere funktioner. Desuden skulle en næsten ubrugt etage aktiveres og inddrages.

Vores løsning

Det gennemgående tema er nuancer af røde farver, store fotos og citater på nye reolgavle, trykt på birkefiner og nye møbler, designet til stedet. Billeder og citater er nøje udvalgt fra bibliotekets enorme mængde af spændende materiale af stedets dygtige bibliotekarer.

I stueetagen er afhentningsreolen gjort tydeligere, og husets store glaspartier bliver nu brugt til studiepladser og krimihjørne. Til undereetagen har vi tegnet et avislæsebord, som er placeret rundt om det fine træ under husets store ovenlys.

Til overetagen har vi designet en læsecirkel, som gør letlæsebøger nemt tilgængelige og danner en god platform for foredrag. Senest har vi designet en læsesal med studieborde i eget design og skabt en hyggelig stemning med referencer til det ældre bibliotek.

Kunde

Holbæk Bibliotek, moderne bibliotek i tre etager.

Hvad

Planløsning 3 etager
Koncept
Specialinventar, samt møbel-, farve- og materialevalg
Indretnings- og konceptdesign

ÅRSTAL

2009

Rosendahl Udstilling
Rosendahl Lounge
Rosendahl lounge
Rosendahl Konferencerum
Rosendahl Lounge
Rosendahl Lounge
Rosendahl Lounge
Rosendahl Lounge
Rosendahl Cafe
Rosendahl Cafe
Rosendahl Cafe
Rosendahl cafe
Rosendahl Detalje Specialdesign
Rosendahl Lounge
Rosendahl Siddepladser
Rosendahl Lounge
Rosendahl Cafe
Rosendahl Cafe Specialdesign
Rosendahl Cafe
Rosendahl Cafe