Skip to content
Implement Consulting Group main area

ET STED FOR SAMARBEJDE OG SANSELIG OPLEVELSE

At fastholde og tiltrække talent er for mange af vores kunder en aktuel udfordring. Det kan man blandt andet imødekomme ved at tilpasse de fysiske rammer, så de udover at være funktionelle, også bliver en æstetik oplevelse med plads til udfoldelse af kreativitet. Med hjælp fra RITA arch har Implement Consulting Group etableret en ”cityhub” i den historiske ejendom Søetatens Pigeskole i de Grå rækker i København

Implements behov

Et centralt behov for det voksende konsulentfirma lød på mere plads og bedre faciliteter til samarbejde med interne såvel som eksterne. Da Søetatens Pigeskole, efter en gennemgribende renovering af Real Dania, kom på lejemarkedet, opstod en mulighed som Implement ikke kunne modstå. Den fredede og historiske ejendom er en oplevelse i æstetik og kulturhistorie og nærheden til centrum bidrager til attraktionsværdien for den moderne konsulentvirksomhed.

RITA arch blev konsulteret i behovet for at finde ud af, hvordan man udnyttede lokalerne på den bedste måde med de ønskede funktioner. Desuden havde virksomheden et ønske om at synliggøre en rød tråd i indretningen, der til dels kunne tilpasse sig husets mange kvaliteter i form af detaljer, mønstre og former, men også kunne understøtte Implements identitet og mission: ”We help organizations be fit for humans and fit for the future”.

Vores løsning

I samarbejde med Implement har vi skabt et koncept, der udover at respektere den fredede bygning og dens kvaliteter, også passer til de ønskede behov og brug af rumlighederne, som bygningen tilbyder i sin natur. Derfor faciliterer det nye cityhub det effektive møde, den gode ideudvikling, sociale aktiviteter og teambuilding for at nævne nogle få ud af de mange arbejdsmåder, som Implements medarbejdere benytter i løbet af deres arbejdsdag.

Bygningens hjerte er centreret i et stort dobbelthøjt multifunktionelt rum, der er karakteriseret af den synlige tagkonstruktion, samt den omkransede loftsgang løbende hele vejen rundt om første sals højde. Med de fleksible møbler som både favner men også giver afskærmning, inviterer indretningen Implements medarbejdere til at bruge rummet alt efter deres pågældende arbejdsbehov.

De omkringliggende rum i stueetagen byder på møde- og projektrum tiltænkt samarbejde og møder med eksterne kunder. Den øvre etage er derimod karakteriseret af mere traditionelle arbejdspladser med hævesænke borde, hvor medarbejderne har mulighed for fordybelse og koncentration.

I stueetagen finder man bygningens cafe, der består af en række mindre rum liggende i forlængelse af hinanden. Dette område bliver flittigt benyttet, ikke kun på grund af den gode mad og kaffe, men også for stemningen og muligheden for afholdelse af uformelle møder. Den brostensbelagte baghave, i direkte forlængelse af caféen, indbyder til udendørsaktiviteter og fredagsbarer, når vejret tillader det.

Farvesætningen, materialevalget og formsproget i indretningen af Implements cityhub taler til bygningens arkitektur, taktilitet og enestående håndværk, som yderligere bliver fremhævet gennem belysningen. Det nutidige og funktionelle møbelvalg i kombination med de historiske rammer skraber en unik oplevelse med stor wow effekt.

 

Møbelleverandør: Holmris B8, foto: bbphotography v. Bjørn Bertheussen

Kunde

Implement Consulting Group

Hvad

Designkoncept, spaceplanning, møbelvalg, farve-og materialevalg

ÅRSTAL

2022

Implement Consulting Group, RITAarch, main room
Implement Consulting Group, RITAarch, historic details
Implement Contulting Group, RITAarch, sofa area
Implement, RITAarch, historic details
Implement Consulting Group, RITAarch, sofa area
Implement Consulting Group, RITA arch, office hallway
Meeting room in Implement Consulting Group
Meeting room in Implement Consulting Group by RITA arch
Implement, ritaarch, cantine area