skip to Main Content
Catacap Kontor

Catacap

Indretning for kapitalfond med fin udsigt over vores nationale fodbold-arena.

Kundens behov

Catacap, en ny dansk kapitalfond, skulle flytte ind på 7. sal i Parken med udsigt til Fælledparken og masser af fodboldkampe. Lokalerne havde en utraditionel grundplan og der var brug for arkitekt-ekspertise for at få de forskellige ønskede funktioner til at gå op

Vores løsning

Den største udfordring ved denne indretning var en god planløsning.

Vi kilede en lounge ind mellem to mødelokaler for at give et flot vue over parken. Det nylagte gulv er lagt på skrå, så det følger rummene. Det lette glasmøderum i midten af kontor-området, skaber en god opdeling af det store åbne rum. På den ene væg i rummet er gulvbrædderne fortsat op til loftet og logoet er laserskåret i træet.

Farveholdningen er mørk brun, armygrøn og blå/turkis nuancer, som spiller sammen med Catacaps grafiske identitet. Et af udsigtsbillederne er en 1:1 gengivelse af omgivelserne udenfor, som der manglede udsigt til i mødelokalet. Efterfølgende har vi integreret udsigter fra andre af Københavns tage.

Kunde

Catacap.

Hvad

Planløsning
Indretning og byggestyring
Møbel-, farve- og materialevalg

ÅRSTAL

2013 / 15 / 18

Catacap Indgang
Catacap Kontor
Catacap Møderum
Catacap Kontor
Catacap Kontor
Catacap Lounge
Catacap Lounge
Catacap Møderum
Catacap Møderum
Back To Top