skip to Main Content

Øresundsbroens kontorer

Øresundsbroen bor også i Vestersøgade – og vi lavede deres reception.

Kundens behov

Opgaven gik ud på at indrette Øresundsbroens receptionsområde og fællesarealer i Vestersøgade, med tanke på eksterne og interne kunder.

Vores løsning

Konceptet for Øresundsbroens kontorer tager udgangspunkt i en gråtone-skala, som symboliserer de skiftende farver i himmel og hav omkring broen samt den gule signalfarve, inspireret af broens betalingsanlæg og materialer som asketræ, beton og glas.

Receptionsdisken rummer 3 arbejdspladser og er imødekommende og skandinavisk i sit udtryk. Tælleren i front viser hvor mange biler, der er kørt over broen siden åbningen i 2000.

Filmen på den store glasvæg viser real time optagelser fra Øresundsbron, via to kameraer i toppen af broens pyloner. På væggen hænger et display, som kan bruges til udstilling og skiftende kampagner for broen. I de lange, lidt ensformige gange har vi lagt tæppebaner, som toner fra mørk til lys grå ud mod facaderne. Dørene er tonet i samme nuancer som tæppet. Den gule konceptstribe og specialdesignede lamellamper skaber liv og variation.

Kunde

Øresundsbroens kontorer.

Hvad

Indretningskoncept
Design af specialinventar
Belysning
Farve-og materialevalg

ÅRSTAL

2011

Back To Top