Skip to content

Pharma-virksomheder

Pharma-virksomheder har en særlig kultur og et virkefelt hvor videnskab, innovation – og til tider også produktion – lever side om side med administration og salg. Det skaber nogen unikke situationer, som kræver en særlig forståelse for at tilgodese de vidt forskellige behov faggrupperne har. Indadtil er det både vigtigt at skabe god sammenhæng mellem funktionerne, og en følelse af fælles fodslag – og udadtil skal en aktør fra pharmabranchen altid fremtræde tillidsvækkende og lødig. Når RITA Arch  arbejder med indretning af pharma-arbejdspladser, er det et vigtigt mål, at finde et greb der favner denne særlige kultur.

Vi har arbejdet med store internationale virksomheder i pharmakategorien, og har brugt vores brede viden og erfaring til at udvikle deres potentiale som fleksible, moderne arbejdspladser.

Er jeres arbejdsplads også en af dem der opererer i krydsfeltet mellem videnskab og praktik – måske både med laboratorie-, test- og produktionsfaciliteter, side om side med klassiske kontorpladser? Og mangler I noget nytænkning af jeres omgivelser?

// PHARMA-VIRKSOMHEDER, MED ÅBEN, FLEKSIBEL OG MODERNE INDRETNING  //

Gennemtænkte arbejdspladser skaber trivsel og produktivitet, og vi tilgodeser mange forskellige behov i vores designløsninger. Både arbejdsro, fordybelse – og fællesskab, dialog og genopladning af de mentale batterier. Måske opererer I med områder der kræver stor sikkerhed eller har begrænset adgang? De kan måske integreres på en ny måde – og vi tænker det hele ind i projektet.

RITA arch tager hånd om opgaven – med afsæt i jeres medarbejdere, jeres identitet og den arkitektur I befinder jer i. Det kan virke uoverskueligt, men vi gør det håndtérbart ved at inddele opgaven i 6 faser. På den måde sikrer vi os, at vi lægger ressourcerne de rigtige steder i jeres projekt – og I ender med et resultat, der virkelig skaber værdi.

Lyder det spændende? Du kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og du kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til dig.