skip to Main Content

Internationale projekter

Hos RITA Arch har vi i flere år beskæftiget os særligt med projekter der på den ene eller anden måde krydser landegrænser – dem kalder vi, for nemheds skyld, vores internationale projekter.

Der har både været tale om projekter her i Danmark og i udlandet, og det internationale aspekt har bestået af flere ting:

Det har været udenlandske virksomheder der har stået over for at skulle etablere sig i Danmark, og som har ønsket at bruge danske konsulenter på indretningsdelen. Dels fordi det er praktisk, men også – har vi flere gange set – fordi man ønsker at bruge arkitekter, der kan skabe en dansk fortolkning af virksomhedens brand og omgangsform.

Det har været virksomheder med dansk ejerskab, men er baseret i udlandet, og som har ønsket at bruge os, fordi vi har kunnet tilføje en særlig kvalitet til projektet, i kraft af netop vores tilgang til indretning – og endelig selvfølgelig lokale virksomheder, med kontorer i flere lande.

// VI SKABER SAMMENHÆNG PÅ TVÆRS I EN INTERNATIONAL ORGANISATION //

Vores erfaring i at løse internationale opgaver, har gjort os dygtige til at håndtere de mange praktiske aspekter ved et samarbejde på tværs af grænser og markeder. Vi ved, at der måske netop i sådanne projekter er ekstra behov for tryghed og styring, og tager os af alle opgavens eksekverende dele, lige fra indhentning af tilbud, kontakt til underleverandører og håndværkere og løbende kvalitetssikring og kommunikation.

Vi har rutine i at lede en samarbejdsproces på digitale platforme, og stor forståelse for at der er masser ef tekniske eller kulturelle elementer der varierer fra land til land – dem har vi styr på og sørger for at du ikke skal bekymre dig om dem.

Vores arbejdsmodel på seks faser fungerer også i et projekt hvor vi arbejder internationalt – og har altid til formål at gøre processen overskuelig for alle involverede parter. Vi bruger modellen til at sikre vi os, at vi lægger ressourcerne de rigtige steder i jeres projekt – og I ender med et resultat, der virkelig skaber værdi.

Lyder det spændende? Du kan booke et helt uforpligtende møde med os på vores kontaktside, hvor du også finder vores telefonnumre. RITA Arch holder til i et hyggeligt baghus på Østerbro, og du kan enten besøge os til en snak om tanker og idéer – eller vi kommer til dig.