skip to Main Content
Butik experitarium, butiksindretning, indretning, display design, design, special inventar, special design

Experimentarium museum shop

Concept, custom design – plus furniture, lighting, colors and materials.

For the new Experimentarium (a family science museum) we did a shop design, that works well within the whole architectural concept.

Flexibility in both floor- and wall storage and display units, was of great importance, because of the very varied selection of products sold in the shop.

All the units we designed, were done in blonde wood and white, to serve as a subdued backdrop for very colorful products. An exception is the back wall, that has a special graphic decoration, based on the periodic system in backlit, brightly colored boxes.

Year: 2016
Client: Experimentarium
www.experimentarium.dk

Back To Top