Skip to content

En indretningsarkitekt behøver ikke koste en formue…

En indretningsarkitekt behøver ikke koste en formue…

Om din virksomhed skal flytte kontor, eller om den blot har brug for et nyt designkoncept, behøver det ikke koste en formue. Ved at virksomheden selv står for dele af processen, kan budgettet holdes nede.

Vi har fornyeligt hjulpet IT- og softwarevirksomheden BlackBird med at rykke ind i deres nye kontor tæt på det centrale København. Med stor involvering fra virksomheden selv formåede de at rykke ind i et nyt kontor uden de helt store omkostninger. Ud af alle ansatte blev et internt indretningsteam oprettet, som med hovedansvaret for projektet, stod for udførelsen af det designkoncept, som RITA arch har formuleret til BlackBird. Dertil har alle medarbejdere været involveret i processen og hjulpet, hvor de kunne. Medarbejderne har blandt andet stået for maling af lokalerne, samling af borde og stole, og det de gør bedst, nemlig implementeringen af teknikken.

Udover at BlackBird har fået et funktionelt og æstetisk kontor, har processen også meget med til at bringe virksomhedens ansatte tættere sammen.

blank