skip to Main Content

Vi skaber indretninger til det gode arbejdsliv

RITA arch designer funktionelle og æstetiske arbejdspladser, der har plads til både mennesker og gode ideer, og vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomheds identitet og behov.

Vores løsninger skaber rum til et bedre arbejdsliv og inviterer til det samarbejde, der booster trivslen og løfter hele organisationen – og gør mandag til ugens bedste dag.

Vejen til en velfunderet helhedsløsning

Vi arbejder struktureret og brugerinddragende med jeres løsning, og vores overblik sikrer, at der er styr på både store linjer og små detaljer – samtidig med I altid ved, hvor vi er i processen.

Se vores ydelser…

Fra de fysiske rammer til den mindste detalje

RITA Arch designer inspirerende og ukonventionelle rammer, der fremmer trivslen og det gode arbejdsliv – uanset om vi arbejder med skoler, virksomhedsdomiciler, restauranter, advokatkontorer, mediehuse, museumsbutikker eller nogle af vores mange andre kundetyper. Klik videre og se, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Se cases her…

Faglighed, erfaring og lydhørhed

Sammen har vi virkelig mange års erfaring med arkitektur, spaceplanning og møbeldesign, og vi bidrager til ethvert projekt med dyb faglighed, uhøjtidelighed og gode ideer skræddersyet til jeres virksomhed.

Se mere om RITA her…

Det bæredygtige design

RITA arch har altid prioriteret design og materialer af høj kvalitet, fordi det holder længe – og det er første bud i en bæredygtig indretning.

Hver dag arbejder vi med vores kunder på at blive bedre; vi indsamler data og deler erfaringer, så vi kontinuerligt kan bidrage sammen til den grønne omstilling.

Og selv om der hele tiden opstår nye forgreninger inden for bæredygtig indretning, er vi godt på vej i den rigtige retning.

Vil du høre en god historie?

Ét er store overskrifter og buzzwords, noget andet er detaljerne i de løsninger, vi leverer til kunderne.

Dem kan du blive klogere på i de artikler, indlæg og videoer der dykker ned i RITA archs design.

Se RITA Stories…

| Æstetik er en funktion |